Bizden Haberler

Anadolu Hastanesi  15. YILINI  pasta keserek kutladı

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi yönetim kurulu, doktorları ve çalışanları, kuruluşlarının 15. yılı nedeniyle hastane yemekhanesinde bir araya gelerek pasta kestiler.

Yaş günü pastasının kesilmesinin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kırgeç, amaçlarının Kastamonu’da güvenilir ve kaliteli bir sağlık hizmeti vermek olduğunu söyledi.

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nin faaliyete geçmesinde emeği olanlara da teşekkür eden Kırgeç, “Anadolu Hastanesi ailesi olarak kurulduğumuz günden bu tarafa bizlere duydukları güvenle çalışma ve hizmet etme azmimizi arttıran Kastamonulu hemşehrilerime, hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Epeyce bir zamandır dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi döneminde, hastanemizin var oluşu daha da iyi anlaşıldı. Kastamonu’muza en kaliteli hizmet anlayışını getirebilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum.

Ayrıca Ramazan ayına ve Ramazan Bayramı tatiline denk gelen; 5 Mayıs Dünya Ebeler Gününü, 10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü’nü, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü nedeniyle tüm hemşirelerimizin ve 14 Mayıs Eczacılar Günü nedeniyle de tüm eczacılarımızın günlerini bu vesile ile kutluyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber: Mustafa Balcı)

Paylaş :