Bizden Haberler

Nöroloji Uzm. Dr. Z. Esat Öztürk’ü Antalya’ya uğurluyoruz

Nöroloji Uzm. Dr. Z. Esat Öztürk’ü Antalya’ya uğurluyoruz

 

 

  • Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde 15 yılı aşkın bir süredir görev yapan Başhekim Nöroloji Uzm. Dr. Zeki Esat Öztürk, bundan sonraki hekimlik görevini Antalya Mediyaşam Hastanesi’nde sürdürecek. Önümüzdeki günlerde ilimizden ayrılacak olan Uzm. Dr. Zeki Esat Öztürk için Green Park Restoran’da veda yemeği organize edildi.

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler ile hekimlerin katıldığı veda yemeğinde konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kırgeç, “Uzun yıllardır beraber görev yaptığımız, gönüldaş, iyi bir arkadaş ve iyi bir meslektaşım olan Dr. Zeki Esat Öztürk’ü Antalya’ya uğurluyoruz. Kendisinden hakkını helal etmesini istiyor, ileriki hayatında mutluluklar diliyorum. İnşallah kısa bir zaman diliminde tekrar bir araya gelmeyi diliyorum. Kardeşim yolun açık olsun” dedi.

ÖZTÜRK: KASTAMONU BENİM YUVAM

Başhekim Nöroloji Uzm. Dr. Zeki Esat Öztürk ise yaptığı konuşmada; “Gerçekten benim için çok zor. Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde göreve başlayalı 15 buçuk sene olmuş. Bu benim için hayatın 3’te biri demek. Eşimle Kastamonu’ya ilk geldiğimizde 3-4 sene kalır döneriz diye plan yapmıştım. Ancak 15 yılı aşkın bir süredir Kastamonu’dayız. Her şey benim için mükemmeldi. Kastamonu ile alakalı ne söylesem az kalır. Hatta içimdeki duygu şu; Kastamonu benim ikinci memleketim. Bunu herkes böyle bilsin isterim. Lakin ailesel sebepler her şeyin önüne geçiyor. Eş, çocuklar, eğitim gibi durumlar vazgeçilmez şeyler. İçimi bir nebze rahatlatan şey, çok sevdiğim, aşık olduğum bir şehirden yine çok sevdiğim aşık olduğum bir şehre gidiyorum. Umarım Kastamonu’da bulduğum dostluk, arkadaşlık ve çalışma ortamını orda da bulurum. Yönetim Kurulu Başkanımız Recep Dinler başta olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum. Burayı çok seviyorum. Kastamonu benim yuvam. Hakkınızı helal edin. Benden tarafı helaldir” ifadelerini kullandı.

 

ŞEHİT ŞERİFE BACI TABLOSU HEDİYE EDİLDİ

Programın sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler tarafından, Nöroloji Uzm. Dr. Zeki Esat Öztürk’e, ahşaptan oyma el sanatı Şehit Şerife Bacı tablosu hediye edildi. Dinler, Dr. Öztürk’e Anadolu Hastanesi’ne verdiği hizmetler için teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Mustafa Balcı

Foto: Zeki Esat Öztürk

Paylaş :

Tags: ,deneme