Bizden Haberler

- Kadın istihdamında, prim ödemede ve en çok engelli çalıştırmada birinci

 Kadın istihdamında, prim ödemede ve en çok engelli çalıştırmada birinci

SGK Başkanı Cevdet Ceylan’dan,

Özel Anadolu Hastanesi’ne teşekkür

- Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan, Kastamonu’da 2021 yılı içerisinde en çok engelli ve kadın istihdamı sağlayan, en çok sigortalı çalıştıran ve en fazla prim ödeyen işyerleri arasında en ön sırada olan Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’ne ‘Teşekkür Belgesi’ gönderdi.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kastamonu İl Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, icra memurları Aziz Arık ile Dursun Çınar, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler’i ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Dr. İsmail Kırgeç ile İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertan Şahbat’ın da yer aldığı ziyarette, SGK İl Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler’e Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan’ın imzasıyla gönderdiği ‘Teşekkür Belgesi’ni takdim etti.

SGK Başkanı Cevdet Ceylan’ın kaleme aldığı ve Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’ne gönderdiği ‘Teşekkür Belgesi’nde; “Kastamonu ilinde 2021 yılı içerisinde en çok engelli ve kadın istihdamı sağlayan, en çok sigortalı çalıştıran ve en fazla prim ödeyen işverenlerimiz arasında yer aldınız. Türkiye ekonomisine, istihdamına, üretimine yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder, aynı kararlılık ve azimle çalışmalarınızın devamını dileriz” ifadeleri yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, SGK Başkanı Cevdet Ceylan ve SGK İl Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz’a ‘Teşekkür Belgesi’ için teşekkür edip, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi olarak aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

(Haber: Mustafa Balcı)

Paylaş :

Tags: ,deneme